Снимка БулфотоЦИК отхвърли искането на Атака комисията да задължи БНТ

...
Снимка БулфотоЦИК отхвърли искането на Атака комисията да задължи БНТ
Коментари Харесай

ЦИК отхвърли искането на Атака БНТ да допусне Сидеров до участие в Панорама

Снимка Булфото

ЦИК отхвърли настояването на " Атака " комисията да задължи Българска национална телевизия да допусне водача на партията Волен Сидеров до присъединяване в предаването " Панорама " тази вечер. Това заяви за БНР представителят на Централната изборна комисия Таня Цанева, съобщи вести.бг.

,,Генералният шеф на Българска национална телевизия, в съглашението се дефинират сред него и представителите на партии, обединения и иницативни комитети платформите, тематиките, форматите и екипите. Също по този начин, според съглашението, което е подписано от всички политически партии, обединения и инициативни комитети, записали се за претенденти и Българска национална телевизия, Българска национална телевизия има право да прави преценка и да отхвърля излъчването на форми за отразяване на предизборната акция по съображения по отношение на законността и моралността на наличието им. Това съглашение е подписано също по този начин и от политическа партия " Атака ", изясни Цанева.

Лидерът на " Атака "  Волен Сидеров е изпратил писмо до ЦИК, с което упорства комисията да задължи Българска национална телевизия да го допусне до присъединяване в предаването ``Панорама`` довечера. Вчера партията е получила писмо от малкия екран, в което написа, че би трябвало да изпрати различен участник.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разпореди Волен Сидеров да не бъде канен в Националната телевизия поради абсурда в предаването ``Референдум``.

С писмо до ЦИК Сидеров упорства да взе участие в предаването и Българска национална телевизия да съблюдава законовите сделки.

,,Вижте предаването, проследете го деликатно. Вижте чии гласове преобладават в този конфликт, както го дефинира моят сътрудник, и с какви думи тези гласове се обръщат към участниците в самото предаване. Влизането на униформени чиновници на реда, на жандармерия, в студио в директно предаване, надвиши всички стандарти. Уверявам ви, че това е кошмарна картина за българските фенове, доста по-кошмарна от всичко, което се случи в тези минути, които предшестваха навлизането на униформените лица, застанали зад национален представител``, отбрани водача си Явор Нотев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: