Снимка: БулфотоТруп на мъж е намерен в геран във врачанското

...
Снимка: БулфотоТруп на мъж е намерен в геран във врачанското
Коментари Харесай

Ужасяваща находка! Откриха труп в геран във врачанско село

Снимка: Булфото

Труп на мъж е открит в геран във врачанското село Малорад, научи BulNews.bg. Тялото е на 59-годишният локален гражданин Тихомир Маринов. 

На ужасяващата находка се натъкнал кметът на селото Цено Цоловски към 15 часа през вчерашния ден. Той забелязал, че Тихомир не се бил мяркал в селото. Починалият живеел самичък, нямал семейство, и всеки ден слизал по няколко пъти до центъра. След като не бил забелязан от никого, кметът отишъл вкъщи му, с цел да ревизира дали всичко е наред. 

В дома на Тихомир обаче нямало и диря от него. Цоловски го потърсил у съседа му и в герана там видял безжизненото му тяло. 

Кметът неотложно подал сигнал в полицията и на мястото бързо дошъл екип криминалисти. Трупът бил изваден от кладенеца и откаран за аутопсия. Следи от принуждение не били открити.  

Оказало се, че предния ден мъжът отишъл да ремонтира водната помпа на оборудването. Най-вероятно до момента в който работел му прилошало и паднал вътре.
Тихомир не се е женил и няма деца. В Малорад живее самичък. Има сестра във Враца, която към този момент е известена за нещастието. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР