Снимка: БулфотоТрима мъже са задържани за въоръжен грабеж в село

...
Снимка: БулфотоТрима мъже са задържани за въоръжен грабеж в село
Коментари Харесай

Арестуваха трима за въоръжен грабеж в Лозенец

Снимка: Булфото

Трима мъже са арестувани за въоръжен обир в село Лозенец в област Бургас, оповестиха от ОДМВР - Бургас, написа dnes.bg.

На 5 август към 04.15 часа в Районно ръководство - Царево е получено известие от защитата на дискотека в курортното населено място, по тази причина че на улицата сред дискотеката и различен бар  е осъществен въоръжен обир – открито е, че мъж насочил револвер към 19-годишен юноша от Бургас, като му ограбил сумата от 100 лева

След това непознатия се качил в лек автомобил " БМВ 330 ", със софийска регистрация и напуснал местопроизшествието.

В резултат на бързите полицейски дейности в местността " Тарфа " край Лозенец е открит лекия автомобил, като е установено, че ползващия автомобила мъж населява вила в местността. Със съдействието на чиновници от бранш " Специализирани полицейски сили " при ОДМВР - Бургас са арестувани обитаващите вилата трима мъже - всички от София на възраст от 18 до 20 години.

Съпричастността на всеки от тях към осъществения въоръжен обир се обяснява от чиновници на Районно ръководство – Царево.

Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности - претършуване и изземване, разпити на очевидци и потърпевши, разпити пред арбитър, разпознавания и други. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР