Снимка: БулфотоТрима депутати от „Възраждане” са съобщили, че с тях

...
Снимка: БулфотоТрима депутати от „Възраждане” са съобщили, че с тях
Коментари Харесай

Костадинов: Петков не дойде на изслушването на Генчовска, беше на прощално парти на Херо Мустафа

Снимка: Булфото

Трима депутати от „ Възраждане” са съобщили, че с тях са се свързали представители на ръководещите, с цел да им оферират тласъци, с цел да поддържат кабинет на Асен Василев. Това заяви водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов на конференция на партията.

„ Всички тези опити са били напразни”, счита Костадинов. Той отхвърли да каже какви са били тласъците и на кои депутати са препоръчани.

Сигналите за това са почнали да идват от понеделник.

„ Настоящият парламент се е трансформирал в сериозна проведена незаконна група, в която министър-председателят не се свени да приказва, че ще търси 121 депутати. Все едно депутатите са стока, продавана в магазините. Тези хора прекрачиха всевъзможни граници, те са нарушители и национални предатели”, разяснява Костадинов, който е уверен, че кабинет с мандата на „ Продължаваме Промяната” няма да има.

" Долнопробни нарушители ръководят България, тези хора тикат страната към революция. Началниците на Политическа партия изпратиха в Резиденцията на прощално празненство американската посланичка и това беше повода да не пристигна Петков на чуването на Генчовска и шефовете на службите. Това са терористи, с терористи не се договаря, те се унищожават ", сподели още водачът на " Възраждане ".

От „ Възраждане” оповестиха 5+1 условия, с цел да поддържат актуалните ръководещи - неотложно евакуиране на проекта за въвеждане на еврото; преустановяване на контракта със Съединени американски щати за даване на американски бази в България; насрочване на референдум за участието на България в НАТО; основаване на екип за предоговаряне на участието на България в ЕС; повдигане на антируските наказания и нормализиране на връзките сред двете страни. Шестото изискване било отменяне на решението за повдигане на ветото над Северна Македония.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР