Снимка: БулфотоТова са операции за опазване на обществения ред, не

...
Снимка: БулфотоТова са операции за опазване на обществения ред, не
Коментари Харесай

Изпратиха жандармерия в Перник по настояване на ВиК

Снимка: Булфото

Това са интервенции за запазване на публичния ред, не е единствено в Перник. Най-вероятно чиновниците на " ВиК " в града са желали подпомагане. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов в отговор на въпрос за какво в Перник, където има режим на водата, са изпратени сили на жандармерията, съобщи кореспондент на Novini.bg

Конкретно не са ми докладвали да е имало ескалация на напрежението. Имаше ескалация в едно пловдивско обитаемо място във връзка със скандал сред локални поданици и там също изпращахме жандармерия, съобщи Маринов.

Когато държавни институции желаят от нас подпомагане по отношение на осъществяване на техни отговорности, ние оказваме такова подпомагане. Те оказват подпомагане и на електроразпределителните сдружения, и на " ВиК ". Има си процедура. В момента не ми е докладвано да има нещо изключително, посочи Младен Маринов.

Попитан дали Министерство на вътрешните работи е готово за възможна бъдеща ескалация на напрежението в Перник, вътрешният министър съобщи: " Това с водата е огромен проблем за локалното население, само че в последна сметка Министерство на вътрешните работи има ангажимент по запазване на публичния ред и следствие на закононарушения, в случай че има такива. В тази връзка ние сме подготвени, с каквото можем, ще помогнем на локалното население в границите на нашата подготвеност ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 29 секунди) Рейтинг: 2925 | Одобрение: -6405 Тия там какво пискат, да карат на минерална вода и пасти! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР