Снимка: БулфотоТова са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания!Това

...
Снимка: БулфотоТова са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания!Това
Коментари Харесай

Бърза помощ върна Христо и майка му пред Народното събрание

Снимка: Булфото

Това са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания!

Това съобщи пред   Вера Иванова , която е една от  майки те от „ Системата ни убива “. Тя беше от последните изведени от постройката на някогашния партиен дом, сега  Народно заседание .

" Те не се посвениха да упражнят принуждение пред Христо, който не устоя на гледките и съвсем припадна. Уплашихме се и поискахме да извикаме " Бърза помощ ". Оказа се, че са ни заглушили телефоните, което е другият огромен парадокс. Това което се случи беше нечовешко “, посочи още дамата, която години наред води борба за заслужен живот на децата с увреждания и техните родители.

Преди минути Христо беше върнат от " Бърза помощ " дружно с майка си пред Народното събрание. Майката помоли хората да правят отстъпка, с цел да му дадат опция да диша.

Мая Манолова изясни, че  момче то е извънредно будно и схваща всичко, което се случва към него.

Майки те със сълзи на очите обясниха, че Христо изцяло схваща, че страната се отнася към него като към отпадък. Лекарят, който го е прегледал е установил, че  момче то е мощно уплашен от насилието, което е било заставен да види с очите си.

Хората, които се събраха пред служебния вход на  парламент а са извънредно гневни. Те са безапелационни, че случилото се през днешния ден няма да бъде простено и, че никой не е очаквал да стане очевидец на сходна свирепост от страна на ръководещите.

На доста хора направи усещане, че не дребна част от служителите на реда посрещнаха с подигравка насилственото изкарване на протестиращите от постройката. Някои даже намерено се смеех.

Хората остават на място с цел да продължат 70-тия ден митингите против премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Майки те седнаха на тротоара, с цел да поемат и те глътка въздух, след всичко което им се случи през днешния ден, само че и твърдо решени да продължат да се борят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР