Снимка: БулфотоТова е тема, която те трябва да решат. Ние

...
Снимка: БулфотоТова е тема, която те трябва да решат. Ние
Коментари Харесай

Цветанов: Няма разпад на коалицията

Снимка: Булфото

Това е тематика, която те би трябвало да решат. Ние би трябвало да осъществим всичко, което е залегнало в съдружното съглашение и управническата стратегия. Всичко това, на което ставаме очевидци, тормози и нас, само че не бих желал да разясня посредством медиите връзките в Обединените патриоти. Винаги съм казвал, че би трябвало да приказваме между тях, а не посредством медиите. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по мотив абсурда сред ръководителя на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров и вицепремиера Валери Симеонов, написа novini.bg.

Убеден съм, че всяка една от партиите, които вземат участие в съдружното съглашение, има своя ангажимент. Всеки отстоява друга теза, само че особеното мнение по никакъв метод не значи разпад на обединението. Надявам се, че всеки един ще си извърши уговорката към съдружната стратегия. Към сегашния миг няма партия, която да е декларирала, че се отхвърля от уговорките, които сме поели, с цел да управляваме, заяви Цветан Цветанов.

По думите му аргументите съдружният съвет да не се състои този понеделник са, че не е имало тематики, които да постановат незабавното му привикване, както и че членове на Съвета са имали задължения отвън София.

Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че все още няма съответно име, което да се счита за любимец за основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той разяснява и развиването на случая " Скрипал ". Доказателствата са доста по-ясни и би трябвало да се съобразим с това, което направиха европейските страни. Много е обезпокоително това, което излезе като доказателства и категоричността, която заявиха страни като Англия, Австрия, Германия, Франция и Съединени американски щати, съобщи Цветанов.

В отговор на въпрос има ли данни за хакерски дейности в България, зам.-председателят на ГЕРБ сподели, че едни от евентуалните закани в района са хибридните офанзиви. За всички е ясно, това което е направено като извод от доста страни от Европейски Съюз - че Русия е една от страните, които фактически са евентуална опасност с хибридните офанзиви, които ползват и в Западните Балкани, и в Европейски Съюз, както и отвън него, каза Цветан Цветанов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР