снимка: БулфотоТова е страната с едни от най-строгите мерки заради

...
снимка: БулфотоТова е страната с едни от най-строгите мерки заради
Коментари Харесай

Борис Джонсън предупреди жителите на Англия да не нарушават последните рестрикции или ще се изправят пред риска от нова национална карантина по Нова година

снимка: Булфото

Това е страната с едни от най-строгите ограничения поради ковид. Въпреки това обаче, те може да се окажат незадоволителни.

Британският министър председател Борис Джонсън предизвести през днешния ден жителите на Англия да не нарушават последните въведени поради ковид рестрикции или ще се изправят пред риска от нова национална карантина по Нова година, съобщи ДПА.

Хвалейки тези, които се придържаха към разпоредбите по време на националната карантина през ноември, Джонсън съобщи, че те са предотвратили " претоварването " на здравната система.

Призовавайки да не се изпада в блаженство, Джонсън предизвести, че в случай че новите правила, които са учредени на тристепенна система, не бъдат спазвани, може да има още една национална карантина през януари, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ако в този момент се отпуснем рискуваме да загубим надзор върху вируса още един път, пропилявайки мъчно извоюваните достижения и хвърляйки ни още веднъж в национална карантина през новата година със всички съпътстващи вреди ", сподели пред публицисти Джонсън.

" Зная, че това ще донесе доста сърдечна болежка и отчаяние изключително за нашия основен бранш на хотелиерство и ресторантьорството ", добави министър председателят.

" Наистина бих желал да е другояче, само че в случай че оставим учебните заведения отворени, както би трябвало да създадем, тогава нашите благоприятни условия за ограничение на заболяването са неизбежно лимитирани ", сподели Джонсън.

Коментарите на английския министър председател идват откакто британското и шотландското държавно управление оповестиха карантинните рестриктивните мерки за жителите по време на приближаващия сезон на празниците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР