Снимка: БулфотоТомислав Дончев направи интересен коментар за изборите, политиците у

...
Снимка: БулфотоТомислав Дончев направи интересен коментар за изборите, политиците у
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Колкото по-рано са изборите, толкова по-добре

Снимка: Булфото

Томислав Дончев направи забавен коментар за изборите, политиците у нас и имунизациите. Вицепремиерът разгласи кога ще си сложи ваксина.

Криза е думата на 2020 година съгласно вицепремиера Томислав Дончев.  Финалният виновен за една рецесия в действителност са ръководещите, сподели той в предаването на " Дарик " - " Годината ".

Никой не е квалифициран за тази рецесия, разяснява Дончев. Неведнъж е била повдигана тематиката за промени в опазването на здравето. Например обезпечаването на повече кревати. В един миг този, изглеждащ като обективен упрек, в този момент наподобява ненужен. 

Въпросите в тази обстановка не допускат елементарни отговори, сподели още вицепремиерът.

В България досега сходен вид ограничения за запазване на претовареност се появяват за първи път. Няма по какъв начин такова решение да бъде безпогрешно от първия път, коментира Томислав Дончев във връзка с оповестените обществени ограничения.

В обстановка, в която имаме такава висока заболеваемост и смъртност, решаващо би трябвало да е мнението на лекарите и здравните управляващи, по думите на вицепремиера. 

Предвид обстоятелството, че към този момент има създадени ваксини и те всеки миг ще дойдат в България, аз си мисля, че политиците не са приоритетни у нас за имунизация. Когато ми пристигна редът да се имунизирам, по отношение на проекта на Оперативния щаб, ще го направя, каза Томислав Дончев. 

Според него 2021 година ще бъде композиция сред рецесия и опция, написа Novini.bg. 

Колкото по-рано са изборите, толкоз по-добре, коментира още Томислав Дончев. 

По думите му Европейският съюз не е конструиран да ръководи рецесии, само че до момента постоянно е успявал да се оправи - и с банковата, и с бежанската и с тази рецесия, която се случва в момента. 

Възможност е думата за 2021 година, според Томислав Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР