снимка БулфотоТези записи, мисля, че няма човек - и тези,

...
снимка БулфотоТези записи, мисля, че няма човек - и тези,
Коментари Харесай

Тома Томов: Порази ме страха на Борисов, няма да има повече „Конграчулейшънс“

снимка Булфото

Тези записи, мисля, че няма човек - и тези, които почита министър-председателя и тези, които не го харесват, да не има вяра, че са същински. Разбира се, че са истинсти. Това е като татуировка. Тези фотоси и записи ще останат в историята ни и след 30-40 години. Като за филм на Скорсезе са. Но идва ново потомство. Това е класическа борба на синовете на мрака със синовете на светлината. Статуквото няма късмет.

Това съобщи в коментар за митингите в България журналистът и анализатор Тома Томов в предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8, съобщи.

Това което мен ме порази е страхът, който Борисов явно демонстрира. Това е видим страх. Това с Конституцията е забележим фарс.

Тези, които в този момент учат в Европа, на които още не им знаем имената, ще вземат властта. Убеден съм, че няма да има „ Конграчулейшънс “ и такива неща. Ще има друга държава с друго добро име и позиция.

Има хора, на които не им стига да имат работа, къща, заплата и държанка. Има хора, които желаят да вършат история, имат хъс за това.

Да се надяваме, че ще имаме хайлайф, който няма да е лакейски. Ние в никакъв случай не сме имали аристокрация. България в този момент е страна без достолепие, други взимат решенията. Ако има едни мощно, интелектуално ядро, то ще взима решенията. Това ще отнеме години. Не може с калинки да правиш политика. Тези хора непроменяемо ще дойдат. Не мисля, че 80% са дебили. Има интелигенти хора и България има бъдеще. Тези хора имат бъдеще, това е исторически развой, ще излязат техните водачи и те ще изведат страната.

Забелязваш ли какъв брой хора са клакьори на властта в този момент? Нашата професия страхотно се срина качеството. Никога не съм предполагал, че ще има толкоз доста лакеи, толкоз доста бездарие. Но има и няколко души, които не са такива. Аз ги чета и се веселя, че съм с тях в това съвремие.

Гледай какво става в София. Само преди няколко месеца мислите ли, че това можеше да си го представим. Има прелестни пера, има актьори, режисьори, художници. Излизаш и се възхищаваш на тези хора. Това е бъдещето. 

Не е правилно, че обществото в миналото е било обединено. Не е било, един път – след 94 –та година, когато победихме на футбол. Едно човешко общество е сцена на спорове.

Журналистът разяснява и протичащото се Съединени американски щати.

Не бих планувал какво ще се случи в Съединени американски щати. Има един куп хора, които към този момент споделят, че Америка е в революция, личността на Тръмп е Франкенщайн, а против него е един човек, който е като изгоряла цигара. Ако използваме фразата „ съзидателно опустошение “ – нещо което се случва няколко пъти в Съединени американски щати. Това са цикли, които са на към 80 години. Има повтаряне на смяната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР