Снимка БулфотоТежка катастрофа с четири жертви е възникнала снощи на

...
Снимка БулфотоТежка катастрофа с четири жертви е възникнала снощи на
Коментари Харесай

Най-младият загинал в касапницата с БМВ и Сеат край Пловдив е 28-годишен. 4-ма загинали в Сеат-а, 2-ма оцелели от БМВ-то, което навлязло в насрещното

Снимка Булфото

Тежка злополука с четири жертви е зародила нощес на източнообходния път край жп надлез за Скутаре. Сигналът е получен след 21,00 часа. Според първичната информация БМВ с пловдивска регистрация навлязло в лентата за насрещно придвижване и се блъснало челно в " Сеат " с кърджалийска регистрация. На място са починали 31-годишният лидер на втората кола и негови спътници, на 28, 49 и 54 години, всички от Кърджалийска област, написа Благоевград 24.

``
реклама

В болница е настанен 20-годишен, управлявал БМВ-то, здравна помощ е оказана и на пътувалия дружно с него 17-годишен. На двамата е взета кръвна проба за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Причините и събитията към тежкия случай се проверяват в границите на досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР