Снимка: БулфотоТежка катастрофа е станала край Мизия, научи първо BulNews.bg.

...
Снимка: БулфотоТежка катастрофа е станала край Мизия, научи първо BulNews.bg.
Коментари Харесай

Извънредно! Жесток челен удар между две коли край Мизия, пожарникари вадят тежко ранени хора изпод смазаните ламарини

Снимка: Булфото

Тежка злополука е станала край Мизия, научи първо BulNews.bg. Две коли са се блъснали челно, като при адския конфликт са потърпевши трима души, единият от които е в сериозно положение.

``
реклама

Инцидентът е станал преди към половин час на излизане от града в посока Оряхово, до птицекомбината. По неустановени все още аргументи челно са се сблъскали „ Форд “ и „ Опел “. Ударът е бил толкоз мощен, че и двете транспортни средства са тотално смазани.

На местопроизшествието са изпратени чиновници на полицията и пожарната. Наложило се избавителните екипи да режат ламарините, с цел да извадят потърпевшите хора. Ранените са трима, като единият от тях е измъкнат от смачканото возило без пулс. По първична информация това е водачът на „ Форд “-а, който е от близкото село Галово.

Той е откаран неотложно към болничното заведение в Козлодуй, като медиците от здравното заведение не дават положителни прогнози. Останалите двама пасажери в колите са без заплаха за живота.
В момента придвижването по натоварения сектор, през който минава трафика за ферибота Оряхово-Бекет, е блокирано. Служители на реда са отделили региона, до момента в който тече огледа на мястото.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР