Снимка БулфотоТаванът на плащанията в брой ще бъде свален от

...
Снимка БулфотоТаванът на плащанията в брой ще бъде свален от
Коментари Харесай

Важна новина за всички българи! Ето на колко свалят прага на финансовите разплащания кеш

Снимка Булфото

Таванът на заплащанията в брой ще бъде свален от актуалните 10 бона на 5000 или най-малко на 7000 лв., написа " Монитор ".

Това стана ясно от изявление на премиера Бойко Борисов след връчването на премиите „ Икономика на ярко “ на Асоциацията на индустриалния капитал в България. Борисов разгласи, че с финансовия министър Владислав Горанов е съумял да притегли поддръжката на вицето и съпредседател на Оперативна програма Валери Симеонов за понижаване на разплащанията в брой.

Тази седмица ще видите, дали обещание сме под 6% ще падне контрабандата на цигари, от 34%., сподели още Борисов.

" Само за 1 година нови 10% изсветляване на стопанската система, битката с корупцията и то по критерии на Асоциацията на индустриалния капитал в България. По време на мандатите на Българска социалистическа партия сивата стопанска система става голяма, а щом пристигна държавното управление на ГЕРБ стопанската система изсветлява ", добави министър председателят.

Борисов уточни, че за 2 месеца и половина при ръководството на служебното държавно управление се е отчело 120 млн. лева по-малко събрани пари от контрабанда.

" Боят по контрабандата освен няма да го изпуснем, виждате издиханието им с жълти вести. Нарича се акция " изкривяване " на старите ченгета. Няма да им се дадем този път ", даде обещание министър председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР