Снимка: БулфотоСветовните медии и тенис специалисти продължават да дълбаят около

...
Снимка: БулфотоСветовните медии и тенис специалисти продължават да дълбаят около
Коментари Харесай

В Сърбия с атака към Григор: Два пъти отказа да се тества за COVID-19

Снимка: Булфото

Световните медии и тенис експерти не престават да дълбаят към тематиката за ковид и инфектираните тенисисти, които взеха присъединяване в демонстративния шампионат на Новак Джокович Adria tour в Белград и Задар, написа Dsport.

Според сръбското издание B92, по време на мача си против Борна Чорич в събота, Григор е бил наясно, че положението му не е положително и може да предствалява опасност за близките, само че все пак е отказал да му бъде изработен тест за COVID-19. Изданието дефинира българина като " най-опасния случай ", защото след идването си от Съединените щати в Белград за шампионата той не е бил тестван за вируса. 

Още при идването си в Хърватия, Димитров се е чувствал зле, само че е обяснил това с умората и горещините и отказал теста. Малко по-късно, при завръщането си в Монако, българинът се трансформира в първия случай на инфектиран с ковид измежду сътрудниците си.

Надпреварата в Хърватия беше прекъсната половин час преди финала, а в следствие стана ясно, че с изключение на Григор, инфектирани са още треньорът му Крис Гро, физиотерапевтът му Алгис Христов, фитнес треньорът на Джокович - Марко Паничи, както и тенисистите Борна Чорич и Виктор Троицки. 

B92 is reporting that Dimitrov twice refused to have a COVID-19 test and are implying he is the likely source of the outbreak after coming from America (which can`t be proven).

The refusal of the tests is a worry but it still doesn`t cover up the failures of the Adria Tour.
— Adam_Addicott (@tennisbanter) June 23, 2020
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР