Снимка БулфотоСветослав Малинов, ДСБ, някакво обяснение?Това написа на личната си

...
Снимка БулфотоСветослав Малинов, ДСБ, някакво обяснение?Това написа на личната си
Коментари Харесай

Десислава Атанасова към Светослав Малинов: Някакво обяснение?

Снимка Булфото

Светослав Малинов, ДСБ, някакво пояснение?

Това написа на персоналната си страница във Facebook депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, съобщи вести.бг.

Повод за поста е вчерашното гласоподаване за пакет " Мобилност ", което мина единствено с два гласа разлика. Както стана ясно по-късно, трима български евродепутати не са участвали на гласуването, като един от тях е именно Светослав Малинов. Днес той обясни отсъствието си със закъснение на полета му и проблеми на летището във Франкфурт.

" Поздравления за Ася Пенчева - публицист от Русе ", написа още Десислава Атанасова и показа поста на Пенчева, който гласи: " Проверих в уеб страницата на Frankfurt Airport- самолетът на Малинов е просрочен единствено 35 минути и е дошъл преди 14 часа. Пътят до Страсбург е 2.20 ч. Заседанието е почнало в 18 ч. Не разбирам за какво ни мята по върбите ".



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 5 секунди) Рейтинг: 1493 | Одобрение: -2817 Никво пояснение не заслужава. Айдееее ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР