Снимка: БулфотоСтигаме до най-ниските нива на политическия процес, а именно

...
Снимка: БулфотоСтигаме до най-ниските нива на политическия процес, а именно
Коментари Харесай

Тома Биков: До евроизборите ще сме свидетели на много мръсна компроматна война

Снимка: Булфото

Стигаме до най-ниските равнища на политическия развой, а точно компроматната война и тоталното разкалване на терена. До евроизборите ще сме очевидци на доста мръсна война. Това в следствие ще има дълготрайни последствия. Окопната война, която Българска социалистическа партия се пробва да провокира, и пропастта в обществото, която цели да издълбае, в последна сметка ще стигне от политическия хайлайф и народа. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването " Неделя 150 " по БНР.

" Наблюдавам изостряне на пристрастеностите в обществото, оставете политиката. Ако разрушим всички институции, в случай че разрушим доверието в страната, в това, че въпреки всичко има хора, които се пробват да създадат нещо и сложим всички под един знаменател и кажем, че всички от ГЕРБ са част от мафиотски модел, къде отиваме? След това да пристигна Българска социалистическа партия, да стане госпожа Нинова министър-председател – какво ще ръководи? ", сподели още той.

" Българска социалистическа партия се декларират като опция на политическата непоклатимост ", акцентира Биков и добави: „ Политическата непоклатимост има единствено една опция – това е хаосът “.

Депутатът от ГЕРБ призна, че явно е имало компликации в реализирането на съответния план, съобщи БНР. Според него обаче Банов не е взел насериозно слуховете, че някой „ щял да го унищожи “. Той счита, че това не е бил рекет, а някакви хора са предупреждавали Боил Банов, че някой желал да го „ унищожи “. В случая не е сбъднат пряк контакт сред двамата, безапелационен бе Биков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР