Снимка БулфотоСтартова заплата от 7 000 лв. за IT специалист!

...
Снимка БулфотоСтартова заплата от 7 000 лв. за IT специалист!
Коментари Харесай

Стартова заплата 7 бона в България! До 14 хиляди на месец в IT сектора

Снимка Булфото

Стартова заплата от 7 000 лева за IT експерт! Гладът за такива фрагменти се оказва най-сериозен. Търсене има и за служащи за идния летен сезон – там казусът е, че възнагражденията не притеглят фрагменти.

" Много интернационалните компании навлязоха в България. Високите заплати от 7-14 хиляди лв. са за старши експерти. Да, има такива заплати в България. Минималната работна заплата (МРЗ) се увеличи на 560 лева Това е безусловно непостижима заплата. Най-ниската в Европейски Съюз е нашата. Това кара хората да бягат в чужбина. Все повече хора търсят работа посредством рекомендации. На пазара от ден на ден хора употребяват " дизайнерски " автобиографии, с цел да аплайват за работа. В бъдеще " меките умения " ще имат повече значение ", изясни мениджърът на уеб страницата rabota.bg Росица Радоева в " България заран ".

Според икономиста от КНСБ Любослав Костов високите заплати, сходни на тези за старши IT експерти, са към момента изключение.

" Надявам се статистиката да пораства. Разходите на работодателите за 1 час работа са в пъти повече спрямо еврозоната. Има огромно противоречие сред това, което се преподава в университетите и това, което се търси от работодателите. Хората си търсят работа посредством познати и посредством онлайн платформи. Все повече хора работят в бранш " Услуги ". Все повече хора работят за малко пари ", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР