Снимка: БулфотоСтадион Христо Ботев ще бъде построен, защото съм обещал.

...
Снимка: БулфотоСтадион Христо Ботев ще бъде построен, защото съм обещал.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Стадион Христо Ботев ще бъде построен, защото съм обещал

Снимка: Булфото

Стадион " Христо Ботев " ще бъде издигнат, тъй като съм заречен. Това разгласи Бойко Борисов.

" Ще осигурим парите, само че при едно изискване - стадионът да е общински ", добави министър председателят, който даде изявление за " Марица ".

Борисов посочи, че с цел да се случи това, сегашната концесия би трябвало да бъде прекъсната. Според контракта срокът за строителството на Колежа изтича на 13 март 2020 година

" Живеем в народна власт и всеки е свободен да стачкува. Аз моят ангажимент ще го извърша. Каквото съм споделил, ще стане. Стадион " Христо Ботев " ще бъде издигнат, тъй като съм заречен. Ще осигурим парите, само че при едно изискване - стадионът да е общински. Вече сме разискали това с кмета Здравко Димитров. За да се случи всичко, сегашната концесия би трябвало да бъде прекъсната. Видя се, че притежателят на Ботев не можа да построи стадиона. Така е с бизнеса - в случай че хвърли 20 или 30 милиона, първo счита по какъв начин ще си ги върне. Ясно е, че при настоящия интерес към футбола, това не може да стане от продажба на билети. ", добави Борисов. 

Спред него първо юристите би трябвало да намерят законово решение за прекратяване на сегашната концесия, с цел да не се влиза в правосъдни каузи. После Общинският съвет би трябвало да вземе решение за строителството и да изиска помощ от страната.

" Ще осигурим парите, а общината ще построи стадиона. После може да го отдаде на футболния клуб чартърен. Това е единственият метод стадионът да стане с държавна помощ. ", приключи Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР