Снимка БулфотоСтабилността на коалицията я крепим всеки ден, надявам се

...
Снимка БулфотоСтабилността на коалицията я крепим всеки ден, надявам се
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Надявам се коалицията да не се срути, защото БСП не са готови да управляват

Снимка Булфото

Стабилността на обединението я крепим всеки ден, уповавам се да не се срути, тъй като Българска социалистическа партия не са подготвени да ръководят. Това показа водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров пред публицисти във връзка със скандалите към парцелите на част от управляващите и дали те ще се отразят на стабилността на обединението, заяви вести.бг.

Попитан дали може тези кавги да доведат до разбъркване на министерски постове, той уточни, че това постоянно може да се случи.

,,Стабилността на обединението я крепим всеки ден. Всеки ден с нашите нежни ръце. Надявам се да не се срути обединението. Виждате, че Българска социалистическа партия не са подготвени да ръководят. Ако бяха подготвени, да кажем: „ Заповядайте, поемайте властта, започвайте да управлявате “. Не са подготвени, значи би трябвало да поддържаме стабилността на обединението, до момента в който се появи такава сила``, разяснява още Сидеров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР