Снимка: БулфотоСпоред БСП тол таксите за камионите са абсурдни. Те

...
Снимка: БулфотоСпоред БСП тол таксите за камионите са абсурдни. Те
Коментари Харесай

БСП критикуват абсурдно високите тол такси

Снимка: Булфото

Според Българска социалистическа партия тол таксите за камионите са неуместни. Те би трябвало да се понижат на 48 лв. за маршрута София-Бургас, за който от ГЕРБ желаят 157,20 лв.. Това съобщи депутатът Димитър Данчев на брифинг в централата на партията, написа Moreto.net.

От левицата поддържат концепцията за въвеждане на електронната толсистема, която тежкотоварните транспортни средства да се таксуват на изминато разстояние, а не за време, както беше до в този момент с винетките.

" Продължаваме да настояваме, че таксуването би трябвало да е обществено заслужено, което включва установяване на ясни цели, успеваемост при събирането и изразходването на събраните средства ", сподели Данчев. Поетапното въвеждане на тол такса се планува в началото да бъде за автомагистралите и за първокласните пътища.

От Българска социалистическа партия считат, че Министерство на регионалното развитие и АПИ дължат пояснение защо се изразходват тези 15% от приходите от толтакси, които ще отидат за прехрана на системата, както и за това на каква база бяха избрани тези 7% от приходите, които отиват за така наречен национални снабдители на услуги - частни компании.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР