Снимка: БулфотоСпокойно е утрото на Орлов мост, където за втора

...
Снимка: БулфотоСпокойно е утрото на Орлов мост, където за втора
Коментари Харесай

Второ денонощие палатков лагер на Орлов мост. Блокадата остава

Снимка: Булфото

Спокойно е утрото на Орлов мост, където за втора поредна нощ протестиращите са на спонтанен палатков лагер, оповестява Българска национална телевизия.

Тази заран при тях пристигнаха представители на Столична община, които беседват с опит да бъде пуснато придвижването на градския превоз. Искаме разговор и схващане, обявиха пред Българска национална телевизия от Столична община.

Протестиращите обаче са безапелационни, че няма опция да бъде пуснато придвижването на градския превоз, даже единствено на част от линиите.

Гражданите от палатковия лагер са снабдени с вода и храна, а до късно нощес на кръстовището имаше музика, танци и барбекю. Въпреки блокадата, в късната част на вечерта протестиращите пропуснаха няколко рейса от линиите на градския превоз.

Протестиращите не отстъпват от настояванията си и обявиха, че ще останат на Орлов мост до момента в който държавното управление и основния прокурор не подадат оставка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР