Снимка БулфотоСпециализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в община

...
Снимка БулфотоСпециализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в община
Коментари Харесай

Не допуснаха адвоката на задържаната Десислава Иванчева до нея

Снимка Булфото

Специализираната прокуратура организира следствие за корупционни закононарушения в община „ Младост ”, заяви за bTV представителят на основният прокурор Румяна Арнаудова.

„ Разследването се прави взаимно с Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ). В момента се правят претърсвания и разпити на очевидци. Повече информация ще бъде показана на следващия ден, в 11 ч. “, добави Арнаудова.

Същевременно адв. Върбан Върбанов, посочен за бранител на арестуваната Десислава Иванчева, съобщи, че не е позволен до нея.

Поведението на проверяващите е нелегално, твърди той.

„ Не бих могла да разясня – нямам информация към момента, с изключение на от медиите ”, сподели пред публицисти столичният кмет Йорданка Фандъкова пред публицисти.

„ Не съм началник на районните кметове. Всички районни кметове са определени мажоритарно от жителите на съответния регион. Имаме единствено координационни взаимоотношения. Доста постоянно се бърка, че съм началник на районните кметове, само че това не е по този начин. Шефове са им жителите, които са ги избрали “, сподели още Фандъкова, представена от организация „ Фокус ”.

Попитана получавала ли е сигнали за нередности в регион „ Младост “, тя уточни: „ Имали сме сигнали за забавени преписки, които съм изпращала на вниманието на кмета на „ Младост “ за предприемане на дейности. Разглеждани са и на комисия, само че при мен са идвали единствено сигнали и недоволства за забавени преписки в региона “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР