снимка: БулфотоСофийски градски съд остави в ареста таксиметровия шофьор, който

...
снимка: БулфотоСофийски градски съд остави в ареста таксиметровия шофьор, който
Коментари Харесай

Съдът реши съдбата на бакшиша без книжка, помлял 9 коли в София след гонка с полицията

снимка: Булфото

Софийски градски съд остави в ареста таксиметровия водач, който блъсна девет паркирани автомобила в София по време на гонка с полицията. Това оповестява БулФото.

Мъжът е бил с отнето удостоверение за ръководство и несъответстващо държание на пътя, като при ареста си е отказал проба за алкохол. Мярката може да се апелира в тридневен срек пред Софийски градски съд.

От 1994 година карам кола, нямам брошура, отговорен съм ". Тоза съобщи Иво Нацев, който на 19 юли в столичния квартал " Надежда " с такси опустоши 11 коли.

Оказа се, че Нацев не е таксиметров водач, а злополучното такси било на щерка му. Той трябвало да закара колата на ремонт, тъй като била развалена.  

Нацев съобщи пред съда в опит да се оправдае, че е " спукал гума " и това е довело до случая. " Какво да направя, случва се ", подвигна плещи от правосъдната пейка индивидът, помел 10 автомобила на бул. в София.Той също изрично отхвърля да е оказвал опозиция при ареста си, нападайки служител на реда. 

В съда бе решено, че  прокуратурата има учредения да повдигне обвинявания против водача както за безчинство, по този начин и за шофиране в нетрезво състояние
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР