Снимка: БулфотоСлужебното правителство ще проведе извънредно заседание днес. То ще

...
Снимка: БулфотоСлужебното правителство ще проведе извънредно заседание днес. То ще
Коментари Харесай

Служебното правителство ще проведе извънредно заседание днес

Снимка: Булфото

Служебното държавно управление ще организира изключително съвещание през днешния ден. То ще стартира в 13 ч., оповестиха от държавната пресслужба.

Министерският съвет ще одобри план-сметката за разноските по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 11 юли 2021 година

Припомняме, че това ще е второто съвещание на служебното държавно управление на Стефан Янев, откакто в четвъртък, 13 май, кабинетът, назначен от президента Радев, взе първите си държавни решения.

Цената на идните избори на 11 юли бе обект на спор най-много сред ГЕРБ и партията " ИТН ", защото съгласно водача на ГЕРБ Бойко Борисов цената сигурно ще надвиши 100 млн. лв., до момента в който съгласно Слави Трифонов сметката ще излезе под 100 млн. лв.. Очаква се точно след днешното изключително съвещание да се разбере кой от двамата политически водачи ще излезе прав в калкулациите си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР