снимка: БулфотоСлед полунощ валежи от дъжд ще има на места

...
снимка: БулфотоСлед полунощ валежи от дъжд ще има на места
Коментари Харесай

Дъждове на много места в петък

снимка: Булфото

След среднощ превалявания от дъжд ще има тук-там основно в Североизточна България, до момента в който в Югозападна ще настъпи краткотрайно изясняване. В множеството региони ще е безшумно, в източните - с до сдържан северозападен вятър.

През деня нарастването на облачността от североизток ще обхване цялата страна и ще има съвсем повсеместни превалявания от дъжд. На места след обяд ще има и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан северен вятър, в източните региони - краткотрайно мощен от северозапад. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в крайните югозападни региони където ще има повече слънчеви часове – до към 30°.

Над планините ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно и дъждовно. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимални температури 20-23°. Температурата на морската вода е 18-20°. Вълнението на морето ще се усили и ще е 2-3 бала.

Слънцето изгрява в 5 ч. и 48 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 19 мин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР