снимка БулфотоСлед като здравният министър въведе нови правила за носене

...
снимка БулфотоСлед като здравният министър въведе нови правила за носене
Коментари Харесай

Здравният министър с нова заповед: От тази нощ в заведенията клиентите ще са на 2 метра разстояние един от друг

снимка Булфото

След като здравният министър вкара нови правила за носене на маски от тази заран, през днешния ден той разгласи още една нова заповед, която визира заведенията. Според нея клиентите би трябвало да са на разстояние 2 метра един от различен или в тях да се позволяват единствено половината от клиентите. 

" Разчитаме по този начин да прекъснем епидемиологичния път на болестта. Другата седмица във вторник ще има среща, след която ще станат ясни още спомагателни ограничения, съобщи здравният министър Костадин Ангелов, представен от.

 
" Ситуацията не е нова за нас, само че нашия отрасъл няма да издържи затваряне като през март. Затова сме съгласни на всевъзможни взаимни отстъпки. Другата седмица ще предложим ограничения от наша страна, в случай че се постанова ", съобщи Ричард Алибегов от Асоциацията на заведенията.

Собствениците на заведения елементарно ще могат да управляват какъв брой души могат да влязат съгласно квадратурата си.

Контролът ще бъде засилен още повече. РЗИ и полицията обикалят съвсем всички нощни заведения в страната. Всички инспекции приключват със наказания, където не се съблюдават ограниченията. Първо санкция, след това затваряне за 3 дни и най-после цялостно затваряне. Ако ние реализираме 80-90% да се съблюдават ограниченията, ще реализираме резултат. Другите ще ги глобяваме. Целта е огромната картина, сигурен съм, че не всички ще ги съблюдават, само че дано не се вглеждаме в изключенията, съобщи проф. Ангелов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР