Снимка БулфотоСимеонов извършва разрушителни действия. Не зная поради каква причина.

...
Снимка БулфотоСимеонов извършва разрушителни действия. Не зная поради каква причина.
Коментари Харесай

Сидеров захапа Валери Симеонов: Без мен и Каракачанов той нямаше да е вицепремиер!

Снимка Булфото

Симеонов прави разрушителни дейности. Не зная заради каква причина. С нападките си към Атака или Вътрешна македонска революционна организация наподобява, че Симеонов се пробва да върне Движение за права и свободи на власт. Ако би трябвало да бъдем почтени, без мен и Каракачанов Симеонов нямаше да е вицепремиер. В последна сметка в случай че той сече клона, на който седи, или ще падне, или ще падне на различен клон, който обаче е развален. Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров в утринния блок на Българска национална телевизия.

,,Наличието на чума по животните е реалност. Има такова заболяване. Казвам го, тъй като първоначално имаше подстрекателство, че няма и че животните са убивани надали не от садизъм. Чума има и тази чума е рискова. Ето за какво са нужни доста съществени и прецизни мерки``, каза Волен Сидеров и добави, че неналичието на осведоменост провокира острите публични реакции по тематиката.

,,Хората не бяха известени и това беше огромна неточност. Въпреки това хората не трябва да се тормозят – всички наранени ще бъдат обезщетени``, уточни още водачът на Атака.

Той разяснява, че тематиката се трансформира в политически проблем и съобщи, че някои вместо да оказват помощ в обстановката, мътят водата.
,,Ако влизат пари в хазната, какъв лобизъм да има? Това е добре``, отговори Сидеров на въпрос дали има лобизъм във връзка с акциза бездимните цигари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР