Снимка БулфотоСимеон Дянков направи прочувствено изявление, което би зарадвало всички

...
Снимка БулфотоСимеон Дянков направи прочувствено изявление, което би зарадвало всички
Коментари Харесай

Симеон Дянков: Рано е да се казва, че това е краят на ГЕРБ

Снимка Булфото

Симеон Дянков направи трогателно изказване, което би зарадвало всички симпатизанти на партията на Бойко Борисов. Рано е да се споделя, че това е краят на ГЕРБ, заяви бившият министър на финансите в кабинета " Борисов 1 " Симеон Дянков. По думите му ГЕРБ ще продължи да е главен фактор в политиката на България.

" Тя е огромна партия и има огромни благоприятни условия. Интересно е какви политики биха предложили, тъй като акцията им беше вяла и без хрумвания за излизане от Covid рецесията и идващата след нея икономическа рецесия ".

Според него тези избори са се отличили с съвсем цялостната липса на нови политики и акцентира, че хората са желали смяна и не е изненада, че влизат нови партии и нови лица в Народното събрание, само че въпросът е накъде ще тръгне страната и какъв брой бързо тези нови партии и хора могат да предложат нови политики.

Дянков беше безапелационен, че страната може да си разреши нови избори:

" Сега е моментът партиите, които влязоха в Народното събрание, до покажат политическа и финансова политика. Трябва да излязат няколко съществени хрумвания, към които да се сътвори коалиция в близкото бъдеще. Новите партии в Народното събрание в този момент би трябвало да кажат кои са трите или петте целта, които желаят да заложат и да вървят напред. В една последваща предизборна акция това е неотложно, не може да се мине единствено с безмълвие. Ваксинирането и Планът за възобновяване от пандемията са двете съществени неща, които новото държавно управление би трябвало незабавно да стартира ", сподели още той пред БНР.

По думите на Симеон Дянков вотът на българите в чужбина ще се усилва, тъй като на тези избори се е видяло, че той има значение.

Бившият министър на финансите разяснява положение на страна сега, като акцентира, че " не би трябвало да се тормозим, тъй като финанси в страната има ":

" Неоснователни са плашенията, че с още едни избори ще се срути финансовото положение на страната. Това няма да се случи, тъй като България има постоянни финанси. Икономиката крета, само че тя креташе и преди изборите, тъй че едни последващи избори не са причина да се счита, че стопанската система ще пропадне ", написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР