Снимка БулфотоЩе има консултации за ДДС-то, ако ще има реално

...
Снимка БулфотоЩе има консултации за ДДС-то, ако ще има реално
Коментари Харесай

Делян Пеевски: 1 лев субсидия означава фалит за партиите, нека да е 0 лева и финансиране по американски модел

Снимка Булфото

Ще има съвещания за ДДС-то, в случай че ще има действително поевтиняване на цените за потребителите, заяви в коридорите на Народното събрание Делян Пеевки, народен представител от Движение за права и свободи, съобщи Блиц.

" За намаляването на ДДС-то първо ще създадем съвещания - в случай че има действително поевтиняване за потребителите го желаеме, в случай че няма - няма смисъл ", добави Пеевски.  " Радваме се, че ръководещите ни чуха за детските градини. Това ще се случи. Искаме безвъзмездни детски градини и финансиране на нови детски градини. Чуха ни с ДДС-то на книгите, оттова нататък продължаваме с хляба и медикаментите, в случай че ще има резултат за жителите ", посочи още Пеевски.

Народният представител от ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев съобщи, че през днешния ден са първите съвещания с фармациите във връзка с концепцията за понижаване на Данък добавена стойност ставките на медикаментите. " Няма да създадем предложение, в случай че няма гаранции, че ще паднат цените. Утре от 10.00 ч. отново тук са консултациите с тези, които се занимават с производството на самун ", добави още Цонев. 

Радваме се, че ръководещите ни чуха за детските градини. Искаме безвъзмездни детски градини и финансирането на нови. Продължаваме с хляба и медикаментите,  сподели още Пеевски пред публицисти.

Няма да подкрепим предлагането на ГЕРБ за 1 лева партийна дотация, само че ще подкрепим тя да е 0 лева, разяснява още той.

" Предложението на ГЕРБ няма да подкрепим, само че ще подкрепим да е 0 лева дотацията. За нас това е див популизъм, което се предлага. Хубаво е да се обясни какво вършат партиите след това. За нас това значи банкрут на партиите при 1 лева дотацията. Нормално е, в случай че ще се трансформира моделът на финансиране да бъде 0 лева и отворено финансиране от американски вид от ясни и транспарантни донори ", сподели Пеевски.

На въпрос дали това ще сложи партиите според от бизнеса, Пеевски уточни, че 1 лева е банкрут на партиите.

" Ако не сменим модела на финансиране, нямаме партии в политиката и всичко ще е благосъстоятелност на олигарсите. Изборът е на партиите ", добави още Пеевски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР