Снимка: БулфотоСеверин Красимиров, който на 6 октомври миналата година зверски

...
Снимка: БулфотоСеверин Красимиров, който на 6 октомври миналата година зверски
Коментари Харесай

Извънредна новина от съда, свързана със свирепия убиец Северин

Снимка: Булфото

Северин Красимиров, който на 6 октомври предходната година свиреп изнасили и умъртви журналистката Виктория Маринова, приема наложеното му от Окръжния съд в Русе наказание и няма да обжалва присъдата. До приключването на законоустановения период отбраната на 21-годишния ром не е внесла във Великотърновския Апелативен съд тъжба или митинг по постановената присъда, информира TVN.
``
реклама

На 22 април състав на Окръжния съд в Русе призна Красимиров за виновен в осъществяването на три закононарушения – умишлено убийство, обезчестяване и блудничество и го осъди на 30 години затвор при първичен непоколебим режим.

Красимиров изиска скъсен развой и по този начин на процедура се избави от най-тежкото наказание – пожизнен затвор без право на подмяна. Служебният му бранител даже изиска по-лека присъда. Според него, имало превес на смекчаващите виновността условия и поради това наказанието трябвало да бъде в по-нисък размер.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР