Снимка: БулфотоСевдалин Боюклиев и синът му Марин, уличени за убийството

...
Снимка: БулфотоСевдалин Боюклиев и синът му Марин, уличени за убийството
Коментари Харесай

Извънредна новина за бащата и сина, убили бизнесмена в Нареченски бани и натикали трупа му в бидон

Снимка: Булфото

Севдалин Боюклиев и синът му Марин, уличени за убийството на софийския предприемач Венцислав Младенов се снабдиха с обвинителен акт. Двамата, в съучастничество, като причинители, съзнателно са умъртвили  47 годишният си съучастник, като гибелта е настъпила по изключително непосилен метод за убития и действието е осъществено с особена свирепост, написа " Трафикнюз ".

``
реклама

Арена на гибелта е станало стопанисваното от тримата заведение в Нареченски бани. Младенов имал подозрения за извършващи се злоупотреби от неговите съдружници и по тази причина сложил камери в обекта. Направена е била и проверка, при която се открили неналичията. При зародил скандал малко след 17 часа на 21 март Севдалин и Венцислав се сбили, а в ръкопашната кавга не след дълго се намесил и синът на Севдалин - Марин. 

Побоят е бил гневен, само че въпреки всичко Венцислав е бил жив, преди да бъде отмъкнат в задна стая на заведението, където е бил завършен посредством мощни удари с  греда, крайник от дрешник и тъпата част на секира.  

Последващите дейности на двамата родственици обаче са повече от невъзмутими. Те сложили найлонова торба на главата на Венцислав, завързали я с въже, сетне омотали целия мъртвец със завеса от ресторанта, а от горната страна го опаковали с компактен найлон. Намотали още един кат въжета и привързали към жертвата тежест, а по-късно го натикали в голям бидон. 

Така квалифицираният мъртвец те качили на колата си и го изхвърлили в река Чепеларска, на към 5 километра по-нагоре от селото, в посока Смолян. Оттам насетне, те изгорили облеклата на мъртвия и някои от своите. Изпрали и изчистили всичко останало и давали разнопосочни версии за събитията от вечерта пред близки и родственици. 

Междувременно околните на Венцислав обаче почнали да се тормозят, че не могат да се свържат с него - телефонът му бил изключен, а това било извънредно нетипично за него. След няколко дни те към този момент с право се усъмнили и на 25 март подали сигнал в 9-то РПУ в София във връзка безследното му изгубване. От полицията те потеглили към Нареченски бани, където отишли право в заведението и поискали отговор какво се е случило с техния непосредствен. 

Именно те разкрили захвърлената камера от заведението, на която бил запечатан побоят. По-късно полицията открила, че тя е изтръгната от стената, която след това е била замазана - още веднъж за прикриване на следите. 

Софийски специалисти са успели да възстановял уличаващият запис, който заковава двамата понастоящем задържани и упрекнати за ликвидиране - Севдалин и Марин. Така се стигнало до полицейските дейности в региона и откриването на изхвърленото тяло в хладните води на река Чепеларска на 26 март, както и до ареста на Севдалин и Марин. Според проверяващи претекстът за убийството е неуредени финансови връзки.

Според съдебномедицинската експертиза повода за гибелта на предприемача е вследствие на нанесени три удара с тъпата част на секира, довели до тежка черепно-мозъчна контузия, блокираща виталните функционалности на потърпевшия и аспирация на кръв в белите дробове, довела до асфиксия, което дава съображение да се одобри, че гибелта е настъпила по изключително непосилен за него метод.

Самият механизъм на породените телесни увреждания – голям брой удари по цялото тяло, глава и крака на потърпевшия, сочат на извода, че убийството е осъществено с особена свирепост. 

 Севдалин Боюклиев и синът му Марин са с мярка за неотклонение „ задържане под стража ".  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР