Снимка БулфотоСерията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще

...
Снимка БулфотоСерията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще
Коментари Харесай

Летните емоции продължават! Септември ни посреща с много слънце

Снимка Булфото

Серията от слънчеви и горещи дни продължава. Така ще изпратим месец август и ще посрещнем септември. Не са изключени на изолирани места краткотрайни превалявания с гръмотевици, само че като цяло се обрисува умерено време с доста слънце и високи температури - до 32-33 градуса. Това сочи средносрочната прогноза за времето, съобщи Канал 3.

 

През идващите най-малко 10 дни ще се любуваме на меко и прелестно лято, уместно както за море, по този начин и за планина. Не се чака в този интервал сериозна смяна в синоптичната конюнктура над цяла Източна Европа.

Това хубаво време се дължи на мощен антициклон, ситуиран над Украйна и Южна Русия. И в страната от североизток ще духа вятър, който с изключение на по морето, ще усещаме и навътре в страната.

Около 3-4 септември ще има вероятно утежняване на времето, а за малко и захлаждане. Температурите ще се намалят, само че не съществено. От северозапад ще проникне малко по-хладен въздух.

След това до към 7-8 и дори 10 септември ще бъде хубаво и слънчево време. Вече след 10 септември е допустимо да има още веднъж захлаждане, което ще е напълно естествено и подготвящо за есента. То евентуално ще бъде и за по-дълъг интервал от време.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ас (преди 26 секунди) Рейтинг: 22004 | Одобрение: 8479 горещите дни и отлива на туристи не престават Напиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР