снимка БулфотоСериозна катастрофа е станала в Добричко. Трима души са

...
снимка БулфотоСериозна катастрофа е станала в Добричко. Трима души са
Коментари Харесай

Трима в реанимация след челен удар в Добричко

снимка Булфото

Сериозна злополука е станала в Добричко. Трима души са в реанимация в резултат на преден удар между лек автомобил и фирмен микробус " Фолксваген ", пренасящ служащи. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, съобщи Нова тв. Мъж на 42 години е в тежко състояне и лекарите се борят за живота му.

Пътният случай е станал в правата сред добричките села Свобода и Овчарово към 18.00 часа на 7 април. Полицията е открила, че лекият автомобил " Хонда " се е удрил челно в насрещно движещия се микробус, в който е имало десетима пасажери, съобщи.

Катастрофата е станала при маневра за изпреварване от лидера на лекия автомобил. Той е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, разясняват от полицията.

В интензивното поделение са водачът на леката кола - мъж на 21 години, и пътуващата с него 56-годишна жена.

Друга жена на 42 години, която е пътувала в микробуса, е настанена в неврохирургията на МБАЛ-Добрич, допълват още от полицията. Останалите участници в злополуката са прегледани и са освободени за домашно лекуване.

На двамата водачи са взети кръвни проби за алкохол. Пътният случай се проверява в досъдебно произвеждане, осведомят от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР