Снимка БулфотоСега си давам сметка след година и половина, че

...
Снимка БулфотоСега си давам сметка след година и половина, че
Коментари Харесай

Волен Сидеров обясни защо иска оставката на Каракачанов, кой е най-големият му страх и ще става ли вицепремиер

Снимка Булфото

Сега си давам сметка след година и половина, че може би направихме неточност, че излъчихме двамата водачи, може би трябваше да посочим други хора. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров във връзка оставката на Валери Симеонов и предлагането му вицепремиерът Красимир Каракачанов също да се отдръпна от ръководството, в ефира на bTV.

" Загубихме връзката и всичко това. Опасявам се да не последваме ориста на реферматорите. Тях ги няма на политическата сцена ", уточни той, представен от Блиц.

" Тази оставка я предлагам като избавителна акция, а не като подигравка към Каракачанов, че може да поддържаме ръководството и без да заемаме управителни фигури. Имаме потребност от възобновяване. Не приказвам за овакантяване на ръководството, а за отдръпването на водачите. Има спад на доверието в патриотите. И на избрани дейности ", счита водачът на Атака.

" Отдавна говорех да се концентрираме върху значимите неща, а не акции по нощни заведения. Комуникацията сред нас трима се утежни. тъй като те са заети. Понякога не сме се виждали и със седмици. Това мое виждане се знае, то не е ново. Дайте да се концентрираме върху неща, които са значими за стандарта на българите ", уточни още Сидеров.

Сидеров уточни, че не е говорено дали той ще поеме управителен пост на вицепремиер. " Не е обсъждано с никого и не е ставало дума ", съобщи той.

Лидерът на Атака разяснява и премиера Бойко Борисов.

" Явно има смяна и в него тъй като преди избрани дни сподели, че оставката на Симеонов ще счупи обединението, само че това се се случи ", уточни Сидеров.

" Аз не предавам четата. Коректен човек съм, когато се хвана с някого съм прецизен. Въпросът е по какъв начин ще работи самата власт. Аз съм го казвали на ГЕРБ, че ние можем да се свалим сами от власт. Имам рецензии. Да подкрепяш властта, не значи да не я критикуваш. Добрият сътрудник е за това. В ГЕРБ има липса на политика към развиване на стопанска система, финанси и развиване на България ", приключи той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР