Снимка: БулфотоСДС отново иска да се яви с ГЕРБ на

...
Снимка: БулфотоСДС отново иска да се яви с ГЕРБ на
Коментари Харесай

СДС ще преговаря с ГЕРБ за ново съвместно явяване на изборите

Снимка: Булфото

Съюз на демократичните сили още веднъж желае да се яви с ГЕРБ на изборите. От партията ще желаят претенденти за народни представители на челни позиции в листите по време на диалозите с ГЕРБ за общо явяване на 11 юли.

Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов в Русе, откъдето стартира обиколката му по партийните структури в страната.

Миналата седмица Съюз на демократичните сили организира Национален изпълнителен съвет, на който са набелязани насоките за парламентарния избор на 11 юли.

По думите на Румен Христов, защото гласовете, които биха получили, няма да са задоволителни за влизане в Народното събрание, в случай че се явят независимо на изборите, стартират договаряния с ГЕРБ за коалиция, както това се случи на евровота и на изборите през април.

Ще упорстват за по-предни места в листите за техните представители и ще предложат по-широко гражданско наличие, което ще бъде с проевропейска и пронатовска ориентировка.

От Съюз на демократичните сили обмислят и разнообразни разновидности за изборите в случай че не се получи обединението с ГЕРБ – независимо явяване, присъединяване в патриотично-консервативен блок или дружно с " Демократична България ".

По отношение на идните избори, Румен Христов чака проблеми с машинния избор, който стана наложителен за всички секции с над 300 гласоподаватели.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР