Снимка БулфотоСъставянето на правителство в сянка би направило БСП по-ефективна

...
Снимка БулфотоСъставянето на правителство в сянка би направило БСП по-ефективна
Коментари Харесай

Проф. Константинов с горещ анализ на политическата ситуация в страната

Снимка Булфото

Съставянето на държавно управление в сянка би направило Българска социалистическа партия по-ефективна съпротива, която да съставлява работеща опция на ръководещите. Това сподели политическият анализатор проф. Михаил Константинов, представен от " Фокус ", като посочи, че точно безалтернативността е един от стабилизиращите фактори за ръководещите сега. 

Той даде предложение във връзка с решението на левицата на първото изключително съвещание в Народното събрание 59 от депутатите им да не вървят на работа в зала, а да са измежду жителите. Според политическия анализатор макар че това е демократична процедура, тези народни представители не трябва да получават заплатата си.

Една добра идея – да внасят възнагражденията си във фонд за заболели деца – би била високо оценена от цялото българско общество, предложи проф. Константинов. „ Хората с леви убеждения виждат, че възможни избори в този момент още веднъж ще бъдат изгубени от Българска социалистическа партия. Има подозрение и в готовността на левицата да ръководи. Така че Българска социалистическа партия би трябвало да приготви екипи по образеца на всяка съпротива на Запад и да образува държавно управление в сянка – съответни хора, които да взимат отношение по всеки наболял проблем.

Има съответен проблем – държавното управление работи по един метод, опозицията споделя „ Не, кабинетът в сянка има други оферти “, с цел да могат хората да видят и различен метод на деяние. Обяви ли се такова държавно управление в сянка, настоящите министри и ръководещите ще бъдат просто унищожени, тъй като ще им се намерят заместници. Така обаче задачата ще бъде заличаване на хората, вместо да се дискутират политики “, изясни проф. Михаил Константинов.

Обективни условия за парламентарна и държавна рецесия няма, затова няма и учредения за нови избори, посочи анализаторът. Според него възможни предварителни избори при започване на 2019 година биха били цялостно безумство. Ако се стигне въпреки всичко до подобен излаз, то избори без пагубни последици за цялата страна може да се проведат едвам след тези за Екологичен потенциал през месец май, сподели още проф. Михаил Константинов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР