Снимка: БулфотоСъпредседателят на Демократична България Христо Иванов направи любопитен коментар

...
Снимка: БулфотоСъпредседателят на Демократична България Христо Иванов направи любопитен коментар
Коментари Харесай

Христо Иванов: Правителство на малцинството само с гласовете на „Има такъв народ“, това ще е целувка на смъртта

Снимка: Булфото

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов направи любопитен коментар на актуалната политическа обстановка в страната.

" Ако има държавно управление на малцинството единствено с гласовете на „ ИТН “, това доста бързо ще се трансформира в целувка на гибелта ", съобщи пред БНР съпредседателят той.

Според Иванов това ще бъде следващото държавно управление, „ което ще се носи по вълните на едни неразбираеми болшинства и постоянно по тези талази ще виждаме медузите на Движение за права и свободи “.

В изявление пред радиото той съобщи, че компанията в опозицията и компанията в ръководството могат да бъдат най-различни.

„ Ясно е, че имаме политическа рецесия и тя не може да бъде позволена, без да се реши казусът корупция – това е диагнозата. Докато не се появи парламент, който да реализира лекуване, тази рецесия ще стои “, счита Иванов.

Той добави, че доста хора са склонни да сведат диалога до „ интрижки за постове “.

„ Не желаеме нито порции, нито постове “, безапелационен е Иванов.

Той не отхвърли, че е допустима поддръжка от страна на „ Да, България “, само че единствено в случай че се следват избрани цели. „ За да подкрепим, ние би трябвало да забележим най-малко късмет това ръководство да свърши някаква работа “, сподели Иванов.

Относно нападките от страна на Тошко Йорданов в „ Туитър “, Христо Иванов разяснява, че това е „ сигурен метод да не проведем сериозен диалог “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР