Снимка БулфотоСамо един работен ден след Великден остава за подаване

...
Снимка БулфотоСамо един работен ден след Великден остава за подаване
Коментари Харесай

Само един работен ден остава след Великден за подаване на данъчни декларации

Снимка Булфото

Само един работен ден след Великден остава за подаване на декларациите за физическите лица и заплащането на налога върху приходите, припомнят от Национална агенция за приходите, съобщи бТВ.

Заради започващите великденски празници крайният период изтича на 30 април, като от приходната организация чакат повече от 50 хиляди формуляра в идващите дни.

Запазва се наклонността повече от половината данъчни заявления за приходите на физическите лица да са подадени по интернет.

5 календарни дни преди края на акцията в приходната организация са получени малко над 450 хиляди формуляра. Също до края на април се заявяват предплатените налози за първото тримесечие на 2019 година, най-често от упражняващи свободни специалности, земеделци и наемодатели.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР