Снимка БулфотоСагата с бруталните действия срещу лидера на Да, България

...
Снимка БулфотоСагата с бруталните действия срещу лидера на Да, България
Коментари Харесай

Лъже ли НСО за сарая на Доган и обруга ли техен служител българското знаме?

Снимка Булфото

Сагата с бруталните дейности против водача на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България "  Христо Иванов, Иво Мирчев и общинския консултант на Демократична България в Бургас Димитър Найденов, на които беше попречено да дебаркират с лодка на плажната зона край резиденцията на Ахмед Доган при " Росенец ", продължава, написа actualno.com.

Иво Мирчев разгласява фотография, за която твърди, че демонстрира гард от НСО на Доган, който без да се легитимира е упражнил мощ против него и Христо Иванов. Става въпрос за мъжа с жълта фланелка от видеото, оповестено в формалния профил на Иванов във Фейсбук. Според Мирчев, той се споделя Румен Желязков.

 



Actualno.com зададе въпрос до НСО дали лицето на фотографията, оградено с алено, е настоящ неин чиновник, като чакаме отговор.

Същевременно, столичният общински консултант Иво Божков разгласява във Фейсбук видео, на което един от телохранителите на сарая на Ахмед Доган изтръгва българското знаме, което Иванов, Мирчев и Найденов сложиха на плажа и го захвърля, като че ли е парцал.

 



Междувременно, с възприятие за комизъм (или не) във Фейсбук беше създадено събитие " Да отидем на охранителен плаж "  с апел да бъде посетен недостъпния плаж в Росенец. Засега са откликнали 18 300 души. Организацията е да се върви на плаж в събота, 11 юни. А основателят на " Биволъ " Асен Йорданов сподели пред предаването " Контракоментар " на Асен Генов, че наподобява Доган е напрегнат, тъй като преди време самият Йорданов е слизал на плажа, където през днешния ден опита да слезе Иванов и не е следвала никаква реакция от защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи. Явно заради скорошния пожар, счита Йорданов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР