Снимка: БулфотоС нов зрелищен панаир, устроен от подсъдимата Десислава Иванчева

...
Снимка: БулфотоС нов зрелищен панаир, устроен от подсъдимата Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Делото срещу Иванчева стартира зрелищно

Снимка: Булфото

С нов зрелищен панаир, организиран от подсъдимата Десислава Иванчева в правосъдна зала, започва делото за рушвет против някогашната кметица на „ Младост ” и заместничката й Биляна Петрова, написа standartnews.com.

Съдебният развой се гледа в Специализирания апелативен съд. На първа инстанция Иванчева и Петрова бяха приети за отговорни, че са поискали и прибрали рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин, с цел да му разрешат да строи жилишна кооперация в местността „ Камбаните ”.

Още на старта на делото през днешния ден Иванчева изиска отказ на целия правосъден състав отпред с ръководителя му арбитър Георги Ушев. Аргументите бяха най-различни - от обвинявания в пристрастност до подозрения в оказване на въздействие. Отвод юристите на Иванчева и Биляна Петрова желаеха и във връзка с прокуратурата, по отношение на която даже бяха изразени подозрения за корупция.

След като съдиите отхвърлиха настояването за отказ, Иванчева настоя в правосъдна зала да се яви и да бъде разпитан заместник-главният прокурор Иван Гешев. Според подсъдимата, към Гешев имало подозрения за спор на ползи. Тя упрекна прокурора, че е давал инструкции на проверяващите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР