Снимка БулфотоС близо 60% се е увеличил износът на електроенергия

...
Снимка БулфотоС близо 60% се е увеличил износът на електроенергия
Коментари Харесай

С 60% се е увеличил износът на електроенергия от България през първото тримесечие

Снимка Булфото

С близо 60% се е нараснал износът на електрическа енергия от България през първото тримесечие на тази година по отношение на същия интервал на предходната година, сочат оперативни данни на Електроенергийния систематичен оператор, представени от БНР.

Потреблението на електричество през първите три месеца на годината е малко над 11 млн. мегават часа и спада, в случай че го съпоставим с интервала от януари до март 2018-а, сочат данните на Електроенергийния систематичен оператор. Производството бележи растеж с повече от четири на 100, като принос за него имат както базовите мощности като АЕЦ " Козлодуй " и централите в Маришкия басейн, по този начин и възобновимите централи. Приносът на възобновимите енергийни източници е малко под 28% от общото количество създадена електрическа енергия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 6 секунди) Рейтинг: 20001 | Одобрение: -13659 Отлично! И послетаците хортуват, че ситуацията било отчайващо?! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР