Снимка БулфотоРумен Радев създава със свой указ Стратегически съвет към

...
Снимка БулфотоРумен Радев създава със свой указ Стратегически съвет към
Коментари Харесай

Създава се Стратегически съвет към президента

Снимка Булфото

Румен Радев основава със собствен декрет Стратегически съвет към президента, заяви прессекретариатът на президента.

Стратегическият съвет е съвещателен орган, работещ на публични начала при президента на Република България и има за цел правенето на документи със стратегическо значение, позиции, мнения, разбори и други, се показва в известието, съобщи БНР.

Председател на Стратегическия съвет е началникът на кабинета на президента, Иво Христов. Зам.-председател на Съвета е Невин Фети, консултант на президента по правни въпроси.

Членове на съвета са: Александър Маринов (социолог и политолог), Атанас Пеканов (икономист), Владимир Шейтанов (дипломат от кариерата, адвокат), Гергана Пирозова (театровед и сценичен критик), Еленко Божков (инженер и специалист в енергетиката), Жасмина Мирчева (лекар, лекар на науките на БАН), Живко Георгиев (социолог и политолог), Калоян Методиев (политолог), Петър Воденски (дипломат), Румен Гълъбинов (икономист и финансист).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР