Снимка: БулфотоРумен Радев не е президент на БСП. Президентът обяви,

...
Снимка: БулфотоРумен Радев не е президент на БСП. Президентът обяви,
Коментари Харесай

Румен Радев не е президент на БСП, ще има президентска партия, обяви бивш член на екипа му

Снимка: Булфото

Румен Радев не е президент на Българска социалистическа партия. Президентът разгласи, че ще предложи промени в Конституцията и по-късно ще излезе нова политическа групировка на хоризонта, която ще припознае задачите на този стратегически документ. Това евентуално ще стане до края на септември или до началото на октомври. Тази изненадваща вест заяви пред БНР политологът Слави Василев, някогашен член на екипа на Радев, написа.

Той разяснява също, че не знае какъв брой Калоян Методиев, който беше освободен от президента като шеф на кабинета му, е непосредствен с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Оредяването на митинга не е причина за обидните квалификации, които хората получават от ръководещите, тъй като да наричаш хората там „ мутра “ или „ гамен “ или „ заплатен “, това е освен обидно, то е явна лъжа ", сподели още Василев.

„ Причината митингът да стане по малочислен, е че към този момент повече от 70 дни хората виждат, че властта явно няма желание да подаде оставка. Това е необяснимо. Борисов би трябвало не да върви по помашките села, където хората са кротки и възпитани, а да пристигна тук в София при хората… ", уточни още Василев.

По мотив написаното от вицепремиера Каракачанов във фейсбук, Слави Василев съобщи: „ Г-н Каракачанов е в извънредно неуместна позиция – 4 години е в кабинет с ГЕРБ, и в този момент, когато пристигна моментът да се подложиш на естестествена оценка на избори, това сложи Вътрешна македонска революционна организация в доста сложна обстановка … “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР