Снимка БулфотоРумънският министър на вътрешните работи Марчел Вела съобщи, че

...
Снимка БулфотоРумънският министър на вътрешните работи Марчел Вела съобщи, че
Коментари Харесай

Румъния удължава прекъсването на полетите за 10 страни

Снимка Булфото

Румънският министър на вътрешните работи Марчел Вела заяви, че е удължено спирането на полетите от и до Румъния за 10 страни, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Днес подписах и предадох за утвърждение на премиера Луводик Орбан военна разпоредба номер 9.

В тази разпоредба удължаваме спирането на полетите от и до Румъния със следните страни: Англия, Северна Ирландия, Съединените щати, Белгия, Нидерландия, Турция, Иран, Италия, Франция и Германия ", съобщи министърът.

Той също по този начин уточни, че според новата разпоредба се позволява износът на пшеница и производни артикули, който беше неразрешен с предходна военна разпоредба. По отношение на румънците, които имат намерение да се върнат в страната си за Великден, министърът посочи, че след идването си те няма да бъдат сложени в домашна изолираност, а под институционализирана карантина.

" Разполагаме с 13 000 места за карантина. Тези, които са си помислили, че като си дойдат за Великден, ще си стоят у дома, са разбрали неверно ", уточни Вела. Той още веднъж прикани румънците да заобикалят контактите с други хора, да не вървят на посетители и да не канят посетители за Великден.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР