Снимка БулфотоРеши се какво ще се случи със Северин Красимиров,

...
Снимка БулфотоРеши се какво ще се случи със Северин Красимиров,
Коментари Харесай

От последните минути: Убиецът на журналистката Виктория излиза от русенския затвор! За 30 дни Северин ще бъде в...

Снимка Булфото

Реши се какво ще се случи със Северин Красимиров, който е упрекнат в убийството на русенската журналистка Виктория Маринова. Той ще бъде изпратен на психиатрична експертиза в клиниката на пандиза в Ловеч. Това реши през днешния ден Окръжният съд в Русе, съобщи TVN – малкия екран, където 30-годишната жена работеше.

``
реклама

Искането е направено от Окръжна прокуратура. Мотивът – да се изготви цялостна и цялостна психиатрична експертиза на Северин с цел да се откри положението му все още на осъществяване на закононарушението. 

По думите на окръжния прокурор Георги Георгиев, сходна процедура е „ общоприета “ и се ползва при всички тежки престъпни закононарушения. С оглед независимостта на експертизата обвиняването е поискало тя да бъде осъществена в клиниката към пандиза в Ловеч.

Защита на Красимиров не е възразила на настояването на обвиняването и въпреки че правосъдното решение предстои на обжалване пред Великотърновския апелативен съд, най-вероятно такова няма да има.

Северин ще бъде изместен в пандиза в Ловеч, където ще остане 30 дни. След това той би трябвало да бъде върнат в ареста в Русе, където се намираше досега.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР