Снимка БулфотоРепортерите не бяха допуснати в правната комисия, уж за

...
Снимка БулфотоРепортерите не бяха допуснати в правната комисия, уж за
Коментари Харесай

БСП излязоха от правната комисия и обявиха: Вътре е пълен хаос. Не знаят какво гласуват, а какво остава за обикновените граждани

Снимка Булфото

Репортерите не бяха позволени в правната комисия, сякаш с цел да не заразят депутатите с ковид

Народни представители се оплакаха, че не знаят какво гласоподават. Филип Попов от Българска социалистическа партия се ядоса и напусна яростно залата.

" Управляващите въобще не знаят какво вършат, употребяват рецесията за лобизъм, царува цялостен безпорядък и непросветеност. Те предложиха на правна комисия неспособен отчет за второ четене на Закона за изключителното състояние. Според нас спешността и бързината на приемането на законовите текстове не следва да бъде за сметка на тяхното качество и точност. Приемането на тези текстове небрежно ще сътвори още по-голям безпорядък и тежки последствия ". Това разяснява секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов във връзка извършената правна комисия, пише  glasove.com .



Той напомни предложенията на левицата, които по думите му са съответни, точни и ясни. Сред главните ограничения, съгласно Българска социалистическа партия, са: в областта на опазването на здравето - частните лечебни заведения също да бъдат включени интензивно против битката против заразата; да се спрат периодите по цивилен, административни производства, давностните периоди. В сферата на труда и обществената политика левицата упорства страната да поеме своята отговорност, като заплаща на служащите най-малко 60 % от брутните им хонорари. " За страдание, предложенията на ръководещите не кореспондират с техните обещания ", акцентира Попов.

" Между първо и второ четене, ПГ на ГЕРБ на процедура внесе изцяло нов законопроект за изключителното положени, което обезсмисли признатия на първо четене закон ", уточни националният представител.

" Докладът на правна комисия е безусловно неспособен и на процедура членовете на правна комисия не знаеха какво тъкмо и кои текстове се разискват и гласоподават, а какво остава за информацията към елементарния жител ", акцентира Попов. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР