снимка БулфотоРежимът на ГЕРБ дойде абсолютно закономерно като резултат от

...
снимка БулфотоРежимът на ГЕРБ дойде абсолютно закономерно като резултат от
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: ГЕРБ наложи народняшка диктатура в страната

снимка Булфото

Режимът на ГЕРБ пристигна безусловно закономерно като резултат от българския преход. Неслучайно огромна част от персоналния състав на тази псевдополитическа организация са гавазите на предходния режим, като се стартира от водача им, по този начин и до структурите им по места.Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов във видео във Facebook, съобщи frognews.bg .

" Режимът на ГЕРБ пристигна тогава когато приключи огромната приватизация и тогава някой трябваше да охранява резултатите от прехода, а те са на първо място стопански. Те се показва върху това, че някогашната комунистическа партия откраднаха резултатите на близо 45 години старания на нашите татковци и дядовци ", добавя той.

" Единственото нещо, което може да прави ГЕРБ е да одере 10 кожи. Кризата против режима у нас стартира когато близо 2 милиона българи се върнаха у нас поради ковид. Тогава гърнето стартира да се изпразва, тъй като запас няма от вътрешната страна, към този момент няма и извън ", сподели още Христов.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР