Снимка БулфотоРегистрирането на нови потребители, които желаят да се имунизират,

...
Снимка БулфотоРегистрирането на нови потребители, които желаят да се имунизират,
Коментари Харесай

Електронният регистър на желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 започва записвания от събота

Снимка Булфото

Регистрирането на нови консуматори, които желаят да се ваксинират, ще е допустимо от 20 март 2021 година (събота) на адрес https://www.his.bg/bg/reservation.

 Всеки регистриран ще получи SMS или имейл за новата дата и час на имунизацията

Електронният указател на искащите да се имунизират против COVID-19 възобновява запасването за имунизация, заяви " Информационно обслужване " АД. Това стана допустимо откакто Европейската организация по медикаментите (ЕМА) удостовери ефикасността и сигурността на AstraZeneca. След това изпълнителният шеф на Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ) маг.-фарм. Богдан Кирилов издаде заповед за обновяване на имунизацията с оксфордската ваксина.

Всички лица, които са се записали за слагане на ваксина за седмицата, през която имунизационните центрове бяха затворени, ще бъдат автоматизирано презаписани с една седмица напред. Всеки регистриран ще получи SMS или имейл за новата дата и час на имунизацията през определения от него канал за връзка. 24 часа преди имунизацията системата ще изпрати ново увещание. Потребителите имат опция да трансформират дата и часа на имунизация и да изберат различен времеви прозорец според от натовареността на имунизационните центрове.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР