Снимка БулфотоРазкриха какво се случва с бившия синоптик Емил Чолаков. Летището

...
Снимка БулфотоРазкриха какво се случва с бившия синоптик Емил Чолаков. Летището
Коментари Харесай

Бившият синоптик Емо Чолаков снима ново предаване на летище

Снимка Булфото

Разкриха какво се случва с някогашния синоптик Емил Чолаков. Летището край Сапарева баня е превърнато в снимачна площадка. По продължение на цялата писта е ситуирана телевизионна техника, на дълъг сектор, наподобяващ шосе, са подредени десетки железни бидони. Оказа се, че на снимачната площадка се снима ново предаване на някогашния синоптик от Гоце Делчев Емо Чолаков. По цялото трасе през вчерашния ден щъкаха оператори и механически личен състав.

Както “Струма ” писа, летището край Сапарева баня постоянно е употребявано като снимачна площадка. Преди няколко години бяха снимани екшън подиуми от индийски филм. На този терен е сниман филм с присъединяване на Жан-Клод ван Дам.

Общината в Сапарева баня го отдаваше чартърен за избран снимачен интервал на продукциите, които заснемаха екшън подиуми, и печелеше средногодишно по около 8000-10 000 лева

През 2020 година общинските съветници гласоподаваха част от летището, към 100 дка, да се отдаде на концесия за 10 година на компания “Жирикоптер България ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР