снимка БулфотоРайонната прокуратура в Търговище привлече като обвиняем за участие

...
снимка БулфотоРайонната прокуратура в Търговище привлече като обвиняем за участие
Коментари Харесай

16-годишен ученик от Търговище отмъкна 76 000 лева с телефонна измама

снимка Булфото

Районната прокуратура в Търговище притегли като обвинен за присъединяване като причинител в телефонна машинация за 76 000 лв. 16-годишния Никола Р. С разпореждане на наблюдаващия делото прокурор ученикът е арестуван за период до 72 часа. Районната прокуратура ще изиска от съда по отношение на него да бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

На 19 януари 2018 година незнайно лице се обадило на 66-годишна жена от Търговище, като се показало за полицейски чиновник. Отправено било предизвестие към дамата, че с нея ще се свържат изключително рискови нарушители. Поискано било подпомагане дамата да взе участие в установяването и задържането на рисковата група.

Жената отишла в банка и изтеглила наличните си 76 000 лв., които оставила в шубраци. Действията й били следени от същински полицейски чиновници. На мястото, където тя оставила парите, се появил 16-годишният Никола. Взел пакета и хукнал да бяга. След гонене момчето било арестувано. Пред проверяващите то развило версията, че било застрашено да взе участие във вземането на парите.

Разследването на случая продължава, като се открива дали обвиненият не е взел участие като муле и в други телефонни измами.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР